Политика за поверителност на данните.

1. Защита на личните данни.

Копирен център Zoom се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством електронна кореспонденция.

Тази политика за поверителност има за цел да гарантира, че Администраторът:

Спазва законодателството в областта на защитата на данните, а именно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент за защита на личните данни и останалото приложимо законодателство, и следва добрите практики.

Защитава потребителите, клиентите и партньорите на Копирен център Zoom.

Гарантира прозрачност за начините, по които се съхраняват и обработват личните данни на субектите.

2. За какви цели обработваме информацията?

2.1 Нормално функциониране в сайта ни:

Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

2.2 За договорно изпълнение на услугите ни:

Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

2.3 За Маркетингови цели:

За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.

Права във връзка с личните данни.

Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни.

Право на достъп до личните Ви данни.

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни.

Право да поискате изтриване на личните Ви данни.

Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни.

Политика за бисквитки (COOKIES) на Копирен център Zoom.

1. Бисквитката представлява малък файл, съдържащ данни, който се съхранява в уеб браузъра на Вашето устройство при посещаване на конкретни уебсайтове. Бисквитките могат да съдържат, но могат и да не съдържат лични данни за посетителя.

Те имат различни задачи, които най-общо улесняват и правят по-интерактивно Вашето ползване на уебсайтa ни. Например, чрез бисквитките събираме информация във връзка с Вашето посещение и поведение на сайта, така че не трябва да ни я предоставяте отново, и отново. По този начин, можем да Ви разпознаем при следващо посещение на уебсайтa ни и да Ви покажем.

2. Когато посещавате уебсайтa ни, Вие можете да установите наличието на различни видове бисквитки, които се генерират. Уебсайта ни използва бисквитки за следните цели:

Идентификация на потребители с цел осъществяване на безопасен достъп.

Предаване на информацията от една страница към следващата, например когато е необходимо да попълните много данни за да направите онлайн поръчка.

Безпроблемно зареждане на уебсайта и поддържане на постоянен достъп до него.

Проследяване на броя на потребителите, посещаващи уебсайта ни.

3. Промени в нашата политика за бисквитки.

Ние си запазваме правото да променяме настоящата Политиката за бисквитки и поради това препоръчваме да преглеждате периодично съдържанието и. Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитките ще бъдат публикувани на тази страница, от който момент промените ще се считат за влезли в сила, освен ако не е упоменато друго.

За Нас

Усмихнати, опитни и по-бързи от всички останали. Такива сме хората в Zoom Print.
Но това не е единствената причина, поради която ще се връщате при нас.
Виж още

Контакти

София 1407

Тел.: +359 894 44 99 91

Тел.: +359 899 23 24 20

Email: zoomprintbg@gmail.com

Skype: zoom.center

бул."Никола Й.Вапцаров"6

Работно Време

Понеделник - Петък
8:30-20:00ч.
Събота 09:00 – 19:00ч.
Неделя - почивен ден